Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Νέος νόμος παρωδία...



Το νέο νομοσχέδιο - παρωδία που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους λαθρομετανάστες και να κάνει πλέον τους Έλληνες, φιλοξενούμενους στην ίδια τους τη χώρα.

Αυτό για όσους - όποιους από πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

Το νομοσχέδιο όμως έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού ναζισμού.

Όλα αυτά είναι μέρος του νομοσχεδίου περί "ξενοφοβίας και ρατσισμού" το οποίο, όπως γίνεται γνωστό, θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα.

Επί της ουσίας, είναι το πρώτο νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει τόσο βαριές ποινές για περιπτώσεις ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κ. Καραγκούνης είπε:

"Πρέπει η Ελλάδα να ενταχθεί σε αυτές τις πρωτοποριακές ρυθμίσεις και όχι να είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αντιρατσιστική νομοθεσία με μισόλογα, εξαιρέσεις και αποτρεπτικές ποινές που αντί να λύνουν μεγαλώνουν το πρόβλημα. Τέτοιες ατελέσφορες ως τώρα ως τώρα ρυθμίσεις εκμεταλλεύονται οι ξενόφοβοι και οι ρατσιστές επικαλούμενοι τη δημόσια τάξη ώστε να ξεφύγουν και να δρουν ανενόχλητοι".

Με το που θα ψηφιστεί λοιπόν το νομοσχέδιο όποιος βουλευτής αναφερθεί ακόμα και από το βήμα της Βουλής σε προτροπές ή απειλές, όπως γράφεται παραπάνω, ή ακόμα και μιλήσει θετικά για τους ναζί εγκληματίες πολέμου ή χαιρετίσει με το γνωστό χαιρετισμό θα αίρεται αυτομάτως η βουλευτική του ασυλία και θα οδηγείται στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας, το νομοσχέδιο αντιμετωπίζεται θετικά από όλα τα κόμματα του πολιτικού τόξου, απλώς υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, επιθυμούν δηλαδή κάποιοι πολιτικοί χώροι ακόμα αυστηρότερα μέτρα.

Είναι σαφές πλέον, ότι η κυβέρνηση ψάχνει κάθε τρόπο να περιορίσει την δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, καθώς έμμεσα στοχοποιεί το κόμμα, με σκοπό να ανακόψει την υψηλή απήχηση που έχει στις τάξεις του ελληνικού λαού.



πηγη  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

3 σχόλια:

  1. ενεργοποιουμε το αρθρο 120 και τους καταδικαζουμε για την υποθαλψη της απο 24\11\2011 δικογραφιας που εκρεμει και που ολοι οι βουλευτες σιωπουν για εκεινην δειτε
    Καταγγέλουμε μεσα σε δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο,εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις .
    Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δειτε το κακούργημα που υποθάλπτουν (την δικογραφια που υποκρύπτουν) οι 300σιοι προδοτες και ολα τους τα κομματόσκυλα ............ 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή