Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Ο Ιδρυτής της αρχής του σκοταδισμούΕίναι δύσκολο για τον κάθε ένα σπουδαστή οποιασδήποτε σχολής αυτογνωσίας να αντιληφθεί και τέλος να αποδεχθεί, ότι όλες ανεξαιρέτως οι σχολές πνευματικής καθοδήγησης έχουν ένα μονάχα κέντρο από το οποίο καθοδηγούνται διεθνώς.
Είναι απίστευτο ακόμη και σε μερικούς δασκάλους των σχολών αυτών -οι οποίοι στην αφέλειά τους να λάβουν τον τιμητικό τίτλο του διδασκάλου- δεν μπόρεσαν ποτέ να διανοηθούν από ποιο νου και για ποια συμφέροντα έχουν ξεκινήσει και οργανωθεί όλα αυτά που διδάσκουν σήμερα στους μαθητές τους.
Είναι ήρεμοι και με τη συνείδησή τους καθαρή, κι αυτό χωρίς διάθεση μομφής προς το πρόσωπό τους. Διότι τα περισσότερα από αυτά που διδάσκουν, είναι κείμενα και σκέψεις μεγάλων σοφών και διδασκάλων όλων των εποχών, από όλα τα έθνη. Είναι θα λέγαμε το απαύγασμα της πνευματικής ουσίας που υπήρξε ποτέ στη γη. Το απαύγασμα της «γνώσης» μαζί με κάτι «άλλο». Είναι ένα υπέροχο μίγμα όπου το 90% περίπου της γνώσης προέρχεται από γνωστούς μεγάλους σοφούς του πλανήτη και το 10% (ή και λιγότερο) είναι «επιλεγμένα και προσεκτικά εμβόλιμο» ανάμεσά του, ντυμένο με μια καταπληκτική δράση δύναμης. Τη φράση «αγάπη και φως». Κάτι σαν το κεράκι στην τούρτα. Μιλάμε για ονειρεμένες διδασκαλίες...

Όλοι αυτοί οι σημερινοί δάσκαλοι και καθοδηγητές δεν διερωτήθηκαν ποτέ πως ξεκίνησε όλο αυτό το «πανηγύρι» της γνώσης και ποιοι το οργανώσανε κατά αυτό τον τρόπο, εντάσσοντας μέσα του τις πιο αντιφατικές πληροφορίες, από αρχαία ινδική φιλοσοφία, ελληνικές πραγματείες, αγγελικούς διδασκάλους, σύγχρονους γκουρού του δυτικού κόσμου και άγνωστες οντότητες από άλλους κόσμους. Δεν διερωτήθηκαν ποτέ αν ένας πνευματικός διδάσκαλος του επιπέδου του Σωκράτη, του Πυθαγόρα, του Ζωροάστρη, του Βούδα ή του Γκάντι, θα δεχόταν να συνυπάρχει μαζί με αγγελικές οντότητες, εξωγήινους δασκάλους, άγνωστες οντότητες από τους νεκρούς της Ατλαντίδος, τον Ερμή μαζί με το Χριστό ή τον άγνωστο Κρύων μαζί με τον Μέτατρον. Τους έβαλαν όλους, τον ένα δίπλα στον άλλο, πρόσθεσαν άγνωστα μηνύματα από άγνωστες οντότητες και δημιούργησαν ένα υπόβαθρο το οποίο κυριάρχησε σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας μια ενιαία συνείδηση ενός ενιαίου συνονθυλεύματος φιλοσοφικών φράσεων, μιας ενιαίας θρησκευτικής και πνευματικής Βαβυλωνίας. Μια ανεύθυνη πνευματική ολική παραίσθηση γνώσης.
Και δεν γνωρίζουν, διότι δεν ρώτησαν ποτέ να μάθουν ποτέ οι περισσότεροι για τον ιδρυτή της. Τον Αξιότιμο Διδάσκαλο Σαμαέλ Αούν Βεόρ.

Σαμαέλ Αούν Βεόρ
«Ο "Σαμαέλ Αούν Βεόρ" γεννήθηκε ως Βίκτορ Μανουέλ Γκόμεζ Ροδρίγκεζ (Victor Manuel Gomez Rodriguez) στην Μπογοτά, της Κολομβίας. Βαπτίστηκε στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία αλλά αργότερα αφορίστηκε από την Εκκλησία της Ρώμης.
Ο πυρήνας της γνωστικής διδασκαλίας έγκειται στην αρχή, ότι ένας άνθρωπος πρέπει να αγωνιστεί για την ελευθερία του, τον απεγκλωβισμό δηλαδή του Θεϊκού του στοιχείου, μέσα από το πολλαπλό εγώ, την "λεγεώνα", τον "εσωτερικό Σατανά" του κάθε ανθρώπου.»

Ο απόλυτος σκοπός του ήταν να γιγαντώσει μια μυστικιστική αδελφότητα και μέσα από αυτή να επιβάλει  μια παγκόσμια θρησκεία στηριγμένη την ελεύθερη συνείδηση της Εωσφορικής θεώρησης. Έτσι μέσα από τη οργάνωση της Λευκής Αδελφότητας, επιτέθηκε με σφοδρότητα στις άλλες δύο υπάρχουσες και ακμάζουσες τότε μυστικές οργανώσεις (τη «Μαύρη Αδελφότητα» και την «Αδελφότητα της Αλήθειας») και άρχισε να παραδίδει σημαντικά μυστικά από την πρακτική, τη λειτουργία και τους κρυφούς σκοπούς τους, ελεύθερα στην ανθρωπότητα. Η τακτική του αυτή ήταν και η μεγάλη παγίδα για τους ανθρώπους οι οποίοι βλέποντας για πρώτη φορά δημόσιες αναφορές για τις μυστικές προσπάθειες κυριαρχίας τους, άρχισαν να πιστεύουν ότι βρήκαν την πραγματική υποστήριξη και πνευματική συμπαράσταση.

Οι Ιλλουμινάτοι οι οποίοι είχαν από καιρό κατορθώσει να οργανωθούν σε αρκετά σημαντικό επίπεδο ήταν η κύρια οργάνωση που χρησιμοποίησε για τους σκοπούς του. Χώρισε διοικητικά την οργάνωση σε τρία μέρη και ο ίδιος οργάνωσε το κύριο τμήμα της θρησκευτικής και πνευματικής καθοδήγησης. Μέσα σε λίγο διάστημα όλες σχεδόν οι πνευματικές σχολές και οι μαθητείες αυτοβελτίωσης ελέγχονταν από την οργάνωσή του.

Ο βασικός πυλώνας οργανώθηκε γύρω από την οργάνωση των Light Workers (Εργάτες του Φωτός) οι οποίοι θα δρούσαν στη κοινωνική μεγάλη μάζα των ανθρώπων, συγκεντρώνοντας όλες τις υπάρχουσες διδασκαλίες από όλες τις θρησκείες και μη, δημιουργώντας ένα συνονθύλευμα σύγχυσης και αποπροσανατολισμού. Με σύνθημα «Πόλεμος στους Σκοτεινούς» (τη «Μαύρη Αδελφότητα») ο στόχος του προς όλα τα έθνη, όλα τα κράτη  και όλες οι ηλικίες αμόρφωτων κυρίως και απογοητευμένων κοινωνιών, αφομοιώθηκε σχεδόν αμέσως.
Με κύρια ψυχολογικά δολώματα τις λέξεις απόλυτης δύναμης στη συνείδηση των ανθρώπων «αγάπη και φως», ένα καταιγισμό διδασκαλιών από όλους τους υπάρχοντες σχεδόν φιλοσόφους που γεννήθηκαν στη γη, και στοχεύοντας στις πλέον ασταθείς κοινωνικά και μορφωτικά κοινωνίες της ανθρωπότητας, δημιούργησαν μια μοναδική παγκόσμια κίνηση η οποία έχει μπει πια σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς με πρώτο και καλύτερο τον ΟΗΕ.

«Αγάπη και Φως». Ο «Φέρων το Φως της Γνώσης» Σαμαέλ Αούν Βεόρ, αρχιερέας του παγκόσμοι Εωσφορικού δόγματος στην Γη, κύριος πνευματικός καθοδηγητής της Λευκής Αδελφότητας και ιδρυτής των Light Workers «Εργατών του Φωτός της Γνώσης» (τόσα χρόνια κανένας δεν ρώτησε ποιου φωτός), κατάφερε να ελέγξει μέσα σε λιγότερο από 100 χρόνια, όλες ανεξαιρέτως τις πνευματικές σχολές παγκόσμια.

(Συνεχίζεται… )

 

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ-ΦΙΛΗ, ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΟΡ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΓΩ , ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΚΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΩΡΦΟΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο να μεταφερθή στην πηγή παρακαλώ.

      Διαγραφή